Προϊόντα / Ανοσοποιητικό / Alergforte   Share

Ανοσοποιητικό
Alergforte Alergforte


Bιταμίνες, βιοφλαβονοειδή & φυτικά εκχυλίσματα

Φυσικό αντισταμινικό για τις εποχιακές αλλεργίεςΕταιρεία: Health Aid


Το Allergforte της HealthAid είναι ειδική σύνθεση βιταμινών, μετάλλων & βοτάνων με φυσικές αντισταμινικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Συμβάλλει στην αντιμετώπιση και μείωση των συμπτωμάτων (καταρροή, δερματικοί ερεθισμοί, ρινίτιδα, αναπνευστικό, υγρά μάτια κ.λ.π), των κοινών αλλεργιών της άνοιξης και του φθινοπώρου, χωρίς τις παρενέργειες των συμβατικών αντισταμινικών όπως υπνηλία & λήθαργος.

Η λήψη του Allergforte πριν από το καλοκαίρι ή το χειμώνα βοηθάει τον οργανισμό να δημιουργήσει αντισώματα και τονώνει το ανοσοποιητικό. Περιέχει: Quercetin & Βιταμίνη C: φυσικά αντισταμινικά που προάγουν το κυκλοφορικό και βοηθούν τον οργανισμό να αντεπεξέλθει στις αλλεργίες και το άσθμα. Το Turmeric & το εκχύλισμα θαλάσσιου πεύκου έχουν αντιοξειδωτικές & αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Κάθε ταμπλέτα περιέχει :
Vitamin E (18 iu) 12mg
Vitamin C 250mg
Selenium 55μg
Quercetin 100mg
Curcumin Extract (derived from Turmeric) 100mg
Bromelain (1200 GDU) 100mg
Maritime Pine Bark Extract 50mg

60 ταμπλέτες,σε γυάλινο φιαλίδιο σε χάρτινο κουτί.

Ενήλικες και άνω των 12 ετών 2 ταμπλέτες την ημέρα μετά το φαγητό.


Σημείωση:
Tα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής, Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος, Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά, Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης , Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή.