Προϊόντα / Αρθρώσεις / Glucosamine Sulphate 2kcl   Share

Αρθρώσεις
Glucosamine Sulphate 2kcl Glucosamine Sulphate 2kcl


Θειϊκή Γλυκοζαμίνη 1500mg

Για υγιείς συνδέσμους και χόνδρουςΕταιρεία: Health Aid


Η βάση για υγιής αρθρώσεις

Είναι μία ουσία (αμινοξύ) απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας του χόνδρου και των συνδέσμων, απαραίτητα για την καλή κινητικότητα των αρθρώσεων.

Όταν ο χόνδρος, που περιβάλλει τις αρθρώσεις, φθείρεται, απαιτεί συνεχές «ξαναγέμισμα» με γλυκοζαμίνη σε ημερήσια βάση για το σχηματισμό νέων συνδετικών ιστών. Συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου, στην «λίπανση» των μεμβρανών για καλύτερη κίνηση και ελαστικότητα των ιστών.

Η Γλυκοζαμίνη γενικά διατίθεται σε πολλές μορφές, όμως η Health Aid διαθέτει την Θειϊκή Γλυκοζαμίνη που παρουσιάζει υψηλή απορροφησιμότητα και βιοδιαθεσιμότητα, δηλαδή απορροφάται καλύτερα και ταχύτερα από τον οργανισιμό. Είναι ένα προϊόν ιδανικό και για αθλητές, συμβάλλει στην ταχύτερη επούλωση κακώσεων και πληγών μετά από τραυματισμούς.

Λαμβάνεται από την ηλικία των 12 ετών. 1 ταμπλέτα ημερησίως με το φαγητό.

 

Κάθε ταμπλέτα περιέχει :
Glucosamine Sulphate 2KCL 1500mg*
which provides
Free Glucosamine 885mg

30 ταμπλέτες, σε γυάλινο φιαλίδιο σε χάρτινο κουτί.

Ενήλικες και παιδιά άνω 12 ετών 1 ταμπλέτα την ημέρα με το φαγητό.


Σημείωση:
Tα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής, Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος, Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά, Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης , Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή.